Tietoa vuokranantajalle

Meidän tehtävämme on palvella Teitä asunnonomistajat, jotka haluatte vuokrata asuntonne turvallisesti ja luotettavasti, kun ette itse ole paikanpäällä.

Alanyan vetovoimaa ei voi vähätellä. Yksistään täältä on myyty lähes 40.000 asuntoa ulkomaalaisille, ja edelleen määrä kasvaa vuosittain. Etsimme jatkuvasti hyvätasoisia ja laadukkaita vuokra-asuntoja tarjottaviksi suomalaisille asiakkaillemme. Vuokra-asuntojen kysyntä on kovimmillaan kesäkuusta lokakuuhun, ja totta kai voitte valita ajanjakson, jolloin asunto on vuokrattavissa ja koska haluatte asuntonne omaan käyttöönne.

Kysyntää on kaikissa kokoluokissa studioista huviloihin. Ajanjaksot vaihtelevat viikkovuokrauksista pitkäaikaisiin sopimuksiin. Asiakkaamme etsivät asuntoja ennen kaikkea Alanyan alueelta, joten keskusta alueen asunnoista on kovin kysyntä.

Asunnoissa tulisi olla ilmalämpöpumppu, modernit kalusteet, liinavatteet ja pyyhkeet, koneellistettu keittiö, astiat, sekä tietenkin parveke/terassi. Uima-allas ja muut oheispalvelut ovat aina plussaa.

Tarjoamme luotettavan ja ammattitaitoisen vuokranvälityspalvelun. Vuokra-asunnoista teemme myös huolintasopimuksen, vuosimaksu 240 euroa, jolloin varmistamme, että asunto pysyy kunnossa myös tyhjillään ollessa ja juoksevat maksut tulee hoidettua. Pidämme huolen siitä, että, sekä te asunnon omistajana, että asunnon vuokralainen ovat tyytyväisiä. Omalla äidinkielellä asiointi on kaiken A ja O.

Otattehan yhteyttä, kun haluatte tarjota asuntoanne meille vuokraukseen. Tervetuloa tyytyväisten vuokranantajien joukkoon!

Yhteyshenkilö

Pia Ratia-Ezgin
puh.nro +358 400 662866 tai +90 530 4612845
sähköposti vuokraa.alanya@gmail.com

Muut palvelut

Kauttamme voit myös hyödyntää oheispalveluitamme mm. remontointipalveluita, siivouspalveluita, huolintasopimukset, lentokenttäkuljetuksen, kulkuvälineiden vuokrauksen, asiointipalveluita ja paljon muuta.